Referencer


Michael er tilknyttet Fitproject.dk som personlig træner og du kan på nedenstående link læse info og anmeldelser fra dem som han har trænet.

http://fitproject.dk/traenere/michael-myhre/

Her er andre udtalelser fra kunder til både Michael og Jeppe:

“At tage beslutningen om at købe en Personlig Træner er den bedste beslutning jeg har taget for mig selv længe og absolut alle pengene værd. Kendte ikke Michael Myhre i forvejen men var ham blevet anbefalet. Mit mål med træningen var at lære teknikkerne ved styrketræningen og gøre min krop stærkere og rigtig gerne kampklar, som det nu sig byder,  til sommerens mini triatlon.

Michaels sparring og evner overbeviste hurtig det var det rigtige valg. Han har en kæmpe viden på sit felt og med hans motivation begyndte jeg elske at træne og træne rigtigt. Kunne langsomt mærke jeg blev stærkere og det var en stor gevinst for mig og min motivation når Michael udfordrede med lidt tungere vægte, svære øvelser eller ikke kunne ”tælle rigtigt” og jeg alligevel holdt ud til der blev sagt pause. At lære sin krop at kende på en ny måde, at mærke ens udholdenhed og lysten til træning vokser, har været en meget svedig, sindssyg hård men også en sjov rejse at være på – den er dog ej heller slut, for man bliver desværre lidt afhængig af det.  Kan helt klart anbefales.” – Carina, AthTraining forløb

“På trods af, at jeg kun havde en enkelt samtale med Michael og en med Jeppe, fik jeg rigtig meget brugbart ud af det. Jeg havde fokus på min marathonpræstation, hvor Michael gav mig gode råd til at effektivisere og optimere min træning og kost. Gennem min samtale med Jeppe, blev jeg mere bevidst om, hvad mit mål med dette marathon skulle være og hvordan jeg kunne bruge det til at motivere mig. Derudover arbejdede vi meget med min mentale styrke og hvordan jeg skulle håndtere når det blev hårdt. Under selve løbet forsøgte jeg at holde fokus og koncentrere mig om mine delmål, for at komme ind under 4 timer, men efter 30 km blev det bare virkelig hårdt. Næste gang jeg skal løbe marathon, vil jeg træne min mentale styrke meget mere inden. Det vil helt sikkert hjælpe mig! Alt i alt har det været rigtig godt at have samtaler med begge to. Kombinationen af de to har givet mig meget mere end, hvis jeg kun havde talt med en af dem. Det har lært mig mange ting, som jeg ved jeg vil bruge fremover. Så tusind tak!” – Julie, vinder af to konsultationer med hhv. Michael og Jeppe.

Michael har i sit arbejde med vores unge talenter i Københavns Squash Klub udvist en glimrende evne til at sætte sig ind i de disciplinspecifikke krav squash stiller, og som følge heraf målrette den fysiske træning. Vi har oplevet en klar fremgang for vores spillere på alle parametre, og samtidigt en lavere skadesfrekvens. Michael har herudover været en vigtig faktor i, at bibringe spillerne en forståelse af, hvilke krav man som ambitiøs elitesportsudøver skal stille til sig selv. Ikke overraskende, er vi meget glade for Michaels arbejde i Københavns Squash Klub.” – Lars-Peter Munch Larsen, Københavns Squash Klub

”Jeg synes klart det har været det værd at have fået personlig træning af Michael. Det bedste har været at få vist hvordan jeg kan træne og variere min træning”Janni, AthTraining forløb.

“I ishockey-klubben KSF havde vi et ønske om i langt højere grad at gøre off-ice træningen – altså al den træning, som foregår udenfor isen – til en langt mere integreret og naturlig del af ishockey-træningen for vore ungdomshold og -spillere i alderen 7-15 år. Udfordringen heri bestod i at strukturere træningsprogrammer og tilpasse mængden til de enkelte hold og årgange – både ifht. alder, sportsgrenen ishockey specifikt og stimulering af fysiske udvikling generelt, så vi skaber “hele atleter” og gør off-ice træningen relevant og spændende. Michael og Jeppe har med deres blanding af akademiske baggrund og praktiske tilgang og i positivt samarbejde med vores trænerteam stået for udvikling og implemetering af setup til KSF, hvor de enkelte elementer blev nøje gennemtænkt og den traditionelle off-ice træning udfordret. Det har været en meget positiv og kontstruktiv process – og lærerigt for alle involverede. I Michael og Jeppe fik vi samtidig en samarbejdspartner, som kan bidrage i mental-træningen – både ifht. den enkelte spiller sålvel som holdene samlet. Begge dele har vi med stor succes benyttet os af, ligesom vi med succes har haft Bettertraining.dk til at holde foredrag for såvel hold som forældre om både fysisk- og mental træning, ernæring, og det at være forælder til en sportsudøver generelt. Vi kan varmt anbefale Bettertraining.dk – Michael og Jeppe har helt sikkert bidraget positivt til udviklingen af ungdomsspillerne og -holdene i KSF!” – Laust Weise, Ungdomsformand, KSF

“Min sportspsykologiske konsulent, Jeppe, har været en stor hjælp for mig. I den tid vi har samarbejdet, har jeg optimeret min evne til at fokusere på og af cyklen, hvilket klart har styrket mig frem mod denne sæson.” – Alexander Kamp, Cykelrytter, Team ColoQuick. Sportspsykologisk forløb.

“Jeg har siden februar benyttet mig af Michaels og Bettertrainings kompetencer og rådgivning i forbindelse med styrketræning (AthTraining online forløb, red.). Jeg har ikke andet end positive tilbagemeldinger og jeg kan kun opfordre andre, der har specifikke mål, til at benytte sig af Bettertraining. Det der for mig gør forskellen er den personelige kontakt og den professionelle tilgang som man bliver mødt med. Ligeledes er det værd at nævne, at det er den faglige stolthed og kundens tilfredshed der er i højsædet. Er der noget man som kunde er utilfreds med, eller som man ønsker ændret, så er Bettertraining altid utroligt lydhøre over for kundens input. Som udsendt soldat til Irak, har jeg behov for at der er nogen der planlægger og strukturerer min træning, således jeg selv kan holde fokus på at udføre den. Den kontakt som Bettertraning holder til deres kunder gennem Virtuagym og andre medier virker utroligt motiverende for mig og selvom, som det fremgår af billeder, at træningsudstyret er lidt spartansk i denne del af verden.” – Anders, officer og pt. udstationeret i Irak. Online AthTraining forløb.

“I april måned så jeg en abb roller for første gang i mit liv. Og da jeg prøvede den, gjorde det så ondt i ryggen, at jeg tænkte der var noget galt. Altså ikke med abb rolleren, men med min ryg. Jeg kunne ikke engang gennemføre 1 tur ned og op på en ordentlig måde.

Nu er det september og jeg kan sagtens tage 2 eller tre x 12. Og vel at mærke uden det føles “forkert” i ryggen.

Det er en hel ny fornemmelse at have en form for styrke i midten af kroppen for mig. Og det giver en helt ny form for kropsbevidsthed. Det giver en kontakt med kroppen som virkelig hjælper mig på mange niveauer. Det er for eksempel mere naturligt at sidde opret på en kontorstol nu. Noget som jeg gør mange timer hver dag. Og det hjælper mig også med at stå og gå mere opret. Sikkert både fordi det, at jeg har fundet forbindelsen til musklerne i nederste del af ryggen og maven, altså simpelthen det at jeg kan mærke at de er der, gør mig i stand til at fokusere på dem. Spænde dem og slappe dem af.” – Morten, midtvejs i 12 ugers AthTraining forløb.