AthPerformance – den fulde pakke, til den ambitiøse udøver


Facebooktwittergoogle_pluspinterestmail

AthPerformance for blog
I Bettertraining lancerer vi nu vores nyeste koncept kaldet AthPerformance. Dette koncept, føler vi, bør følges op med et blogindlæg, der beskriver tanken bag konceptet.

Vi startede Bettertraining med en vision og viden om, at den optimale præstationsoptimering er en sammensætning af flere komponenter. Det drejer sig om kombinationen af fysisk og psykisk træning sammen med den rette ernæring, samt forståelse for ens kropslige formåen. Vores vision er at tilbyde alt dette i et samlet koncept, så disse komponenter sammen vil skabe en synergieffekt, der i endnu større grad giver resultater på kort og lang sigt. Vi betragter AthPerformance som den optimale løsning for dedikerede motionister og sportsudøvere, der ønsker at opnå deres mål på en effektiv og tidsbesparende måde.

Vi gør brug af eksterne samarbejdspartnere, der deler vores ambition og vision om et tværfagligt koncept. Du vil som bruger af AthPerformance, kunne føle dig sikker igennem hele processen, hvor kommunikation mellem dine forskellige vejledere og trænere er i højsædet. Godt samarbejde og vedvarende kommunikation skal sikre, at du kan opnå dit fulde potentiale og dine ønskede resultater.

I AthPerformance får du altså:

  • Fysisk træning og et skræddersyet træningsprogram ved Michael Myhre, Bettertraining.dk
  • Sportspsykologisk forløb ved Jeppe Lindhardt Damsgaard, Bettertraining.dk
  • Kostplan og -vejledning med udgangspunkt i din målsætning ved Anne Louise Knudsen, Diætpiloten.dk
  • Kropsscreening og rådgivning i forhold til skader eller kropslige svage punkter ved Kristoffer Bjerke, idrætsfys.dk
  • VO2max-test ved Søren Schmidt, Human Power Lab ApS
  • InBody230-målinger ved Michael Myhre, Bettertraining.dk

Træningsforløbet med Michael vil blive specifikt tilpasset dine rammer og mål. Træningen vil være funderet i praktisk erfaring fra arbejde med atleter og motionister, samt være evidensbaseret med udgangspunkt i den nyeste viden omkring din målsætning. Den fysiske træning vil foregå i det helt nye træningscenter Vesterbronx Gym, der ligger centralt på Vesterbrogade. Læs mere om Michael her og den fysiske træning her.


2302015134340

Det sportspsykologiske forløb, hos Jeppe, vil gøre dig i stand til at udnytte din fysiske kapacitet til fulde. Et målrettet og struktureret forløb vil give dig større mental styrke i konkurrence, til træning og i hverdagen. Du vil være i stand til at hæve dit bundniveau, have øget fokus og toppræstere langt oftere end, hvis du ikke trænede din mentale kapacitet. Læs mere om Jeppe her og lidt om sportspsykologi her.
Casper

Hos vores samarbejdspartner, klinisk diætist og indehaver af Diætpiloten, Anne Louise Knudsen, vil du få et personligt kostvejledningsforløb. Hvad enten du skal i gang med et specifikt træningsforløb eller har behov for præcise beregninger af energi under konkurrence og/eller træning, kan hun hjælpe dig. Ikke to mennesker er ens og kan derfor heller ikke behandles sådan. Anne Louise ser holistisk på det at leve sundt og derfor får du også en skræddersyet løsning som virker både her og nu, men også på lang sigt. Læs mere om Anne Louise her.

Med en screening hos idrætsfysioterapeut, Kristoffer Bjerke, vil du blive sikret, at du er i stand til at påbegynde den fysiske træning med Michael. Er du skadet eller har anden skavank, vil du kunne få behandling af Kristoffer, indtil du er klar til at påbegynde den fysiske træning. Michael og Kristoffer vil samarbejde om at holde dig skadefri igennem hele forløbet. Læs mere om Kristoffer her.

Vi ser AthPerformance som en mulighed for en ambitiøs og målrettet person til at give sig selv de bedste rammer og værktøjer for at opnå sine mål. Du vil blive båret frem af en håndfuld kompetente trænere og vejledere, det eneste du selv skal medbringe er dit engagement. Ved at samle alle de nødvendige komponenter i en ”pakke”, skal du ikke ud og søge hos forskellige udbydere, men kan blot fokusere på at modtage vores vejledning.

DSC_0626---

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *