Michael Myhre


Om Michael Myhre

Michael Myhre Vesterbronx Gym Personlig træner

Michael Myhre
Personlig træning i Vesterbronx Gym

Jeg har en kandidat i træningsfysiologi fra Københavns Universitet med speciale i styrketræning samt hvordan det kan overføres til funktionelle bevægelser. Har bred erfaring både som udøver og træner. Som personlig træner er mine nøgleord: struktur i din træning, høj faglighed og fokus på fremgang på den lange bane.

Det er vigtigt for mig, at du får grundig viden om din egen træning, da jeg mener det er den bedste måde at skabe motivation og fastholdelse på den lange bane.  Har arbejdet med alle typer kunder/målsætninger, men har specialiseret mig i:

  • Kvinder i alderen 25-50 som ønsker et mindre vægttab, at blive mere markeret og få struktur på deres træning.
  • Mænd i alderen 20-45 år som vil øge deres muskelmasse og finde en fornyet motivation for træning.
  • Sportsspecifik træning med udgangspunkt i evidensen inden for lige præcis den idrætsgren du udøver.
  • Skadesforebyggende træning eller genoptræning efter skader.

Alt efter behov så samarbejder jeg med en dygtig klinisk diætist og idrætsfysioterapeut med bred faglig erfaring. Kan både tilbyde deres hjælp hvis nødvendigt, men rådfører mig også med dem omkring din træning hvis det er relevant.

Personlig træning:

Jeg har designet et personligt træningskoncept som hedder AthTraining. Det dækker over forskellige variationer af styrketræning og konditionstræning. Den vil blive målrettet efter dine ønsker, hvad enten målet er et marathon, fitnesskonkurrence eller generel sundhed. Træningsprogrammet i guld- og sølvpakken vil blive skræddersyet så det passer til dig og din hverdag, og uanset om du er med personlig træner eller alene. Som udgangspunkt ser vi helst at programmet og din målsætning er over længere tid, da det er på den lange bane de gode vaner dannes og de bedste resultater skabes.

For at holde motivationen høj, så ser jeg det som vigtigt at træningen er sjov, alsidig og motiverende! Derfor er programmerne altid lavet med det i tankerne og der trænes derfor både ude, inde og med forskellige redskaber og metoder – selvfølgelig tilpasset dig.

Lidt om mig:

  • Fysisk træner for en række sportsklubber, i form af B93 elite ungdom, KSF Ishockey og KSK squash.
  • Har tidligere selv spillet tennis i B93 og amerikansk fodbold ved Copenhagen Towers. Træner nu frem mod triatlon/landevejscykling.
  • Underviser hos Fitness-Institute, hvor vi uddanner fitness instruktører og personlige trænere.
  • Fysisk træner i DGI regi og underviser på deres løbetræner uddannelse.
  • Foredragsholder om forskellige emner inden for træning, f.eks. kombineret styrketræning og kredsløbstræning, løbeskader og sportsspecifik træning.

Jeg tilbyder altid et uforpligtende møde, hvor jeg kan høre mere om dine målsætninger og se om vi matcher sammen.